Propera presentació llibre: La cuina de Sant Mateu.Sabadell 26 d’octubre 2012.

El proper dia 26 d’octubre presentaré La cuina de Sant Mateu a Sabadell.Serà una presentació important per mi, ja que el meu company, el Jep Cardona, sabadellenc, és una persona molt coneguda allà.

El lloc serà al El Corte Inglés a la sala àmbit cultural, l’hora : a les 19 hores.M’acompanyarà el Pere Izquierdo i Tugas, que va ser director dels museus municipals de Sabadell fa 19 anys.

Us espero!.

Reportatge de Gavà Televisió.Recepta: Coca celestial.

El passat dia 19 de juny del 2012 Gavà Televisió va venir a casa meva per gravar con feia una recepta del llibre: La cuina de Sant Mateu.

Vaig fer: Coca celestial, l’experiència va ser magnífica i va ser molt divertit.

Aquí teniu l’enllaç:

http://www.gavatv.cat/cuinemacasa/capitol/l-angels-ens-fa-coca-celestial#.T_b8sDgLEis.facebook

Proveu de fer-ho a casa i gaudireu de la riquesa gastronòmica de Sant Mateu.

 

“La cuina de Sant Mateu” participarà als premis Gourmand 2012.

Fa uns dies vaig rebre un correu  convidant-me a participar en el concurs de llibres de cuina que organitza Gourmand Awards.Es tracta de l’event més important per la gastronomia ,on els llibres de cuina que es publiquen a tot el món reben l’ homenatge que tot gastrònom desitja.

Aquí teniu l’enllaç:

http://www.cookbookfair.com

Espero tenir sort i al menys ser una finalista!.

Presentació del llibre a Vall-de-roures.5 de maig 2012.

El passat 5 de maig es va presentar el llibre: La cuina de Sant Mateu,el lloc: llibreria Serret a Vall-de-roures  dins de la Fira de maig.

Cal destacar la simpatía de l’Octavi Serret i com ha dinamitzat la literatura  a la comarca del Matarranya.Per la seva llibreria han passat grans personalitats de les lletres catalanes i la seva “particular” forma de presentar els llibres: en un tamboret al mostrador de la botiga, fa que compartir tan il.lustre banqueta sigui tot un honor.

Us enllaço la notícia al diari local de la comarca del Matarranya:

angels-font-%E2%80%9Cla-cuina-es-estimar-els-teus-es-donar-los-els-aliments-fets-amb-part-del-teu-amor%E2%80%9D